maanantai 26. tammikuuta 2015

Kuvat puhukoon puolestaan...

Terveisiä täältä Kruunupuistostosta!
Tulimme tänne perjantaina iltasella, -alunperin oli tarkoitus lähteä sunnuntaina, sitten maanantaina, mutta vielä mies jatkoi yhdellä päivällä eli kotia kohti lähdemme huomenna.

Aivan ihanaa oli, kun respassa virkailija kysyi minkälaisen huoneen haluaisimme ja mietti antavasa saman kuin viimeksi, -minä siihen että olisi kiva saada joku muu huone.
Virkailija totesi, että kun ei väkeä ole paljon, niin hän antaakin meille sviitin!

Me olimme jo tänne tullessa hakeneet Alkosta pullon kuohuvaa, (ja kaupasta samppanjalasit, -kukas sitä nyt hotellihuoneen kertakäyttömukeista juo...☺)Ei voi muuta kuin todeta että mukavaa on ollut.
Aika vain on kulunut ihan liian nopeasti...
Kävelyllä olen käynyt (yhtenä päivänä kun mies oli kotipaikallaan hiukan hommissa) ja ehdinpä/jaksoimpa käydä tuolla kylpylän puolellakin, vähän uimassa ja vesijuoksemassa.  
Olisin mennyt uudelleenkin, mutta koska täällä tuo syöminen on ollut melko runsasta, niin aina ei ole jaksanut...☺ Päiväunista nautittu tietty myös!
Pari kertaa kävimme Savonlinnassa shoppailemassa.


 Eli kuvia siis...


Kylpylän puolella ei tietenkään voi kuvata, joten nämä on lainattu netistä.
Niin ihanaa kun onkin ollut mennä valmiiseen pöytään ja vain nauttia olostaan, niin on ihana palata kotiin. Normaali arki normaaline ruokailuineen on kuitenkin pidemmän päälle se paras vaihtoehto.
Ja kaipaan kissaa sekä kotitöitä.
10 kommenttia:

 1. Kauniit puitteet joissa majailette. Onhan se aina luksusta kaikki tuollainen ,mutta olen kanssasi samaa mieltä että koti on se paras paikka ja usein sanon myös lomailujen jälkeen kun kallistan pääni että myös "oma peti".
  Viikonjatkoi Sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tellupa!
   Kyllä, ehdottomasti olen samaa mieltä, se oma sänky on niin ihana, -vaikka hotellien sängytkin toki tosi hyviä!
   Mitenkäs menikään se eräs sanonta: "Kylässä hyvä, kotona paras" ☺

   Poista
 2. Voih kuinka ihanan näköistä siellä teillä ollut :)

  VastaaPoista
 3. VAU, ihan samppanjaa! Vielä viimeinen viikko tätä tipatonta kärvistelyä, mutta sitten poksahtaa ISOLAssakin kuohujuoma. Todella sympaattisen ja ihanan viihtyisän näköinen sviitti - ja koko hotelli. Maisemakin näyttää talvisemmalta kuin täällä eteläisemmässä osassa maata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Samppanja sviitissä maistui niin hyvältä!☺
   Lunta tuolla itäsuomessa oli paljon reilummin kuin etelässä, -tosin juuri Kruunupuistossa näytti olevan vähän vähemmän kuin muualla. Liekö järvi jotenkin vaikuttanut asiaan.

   Poista
 4. Oi joi!! En kyllä yhtään ihmettele, että olette nauttineet!!
  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taas jaksaa kotona tätä normi arkea kun on saanut pienen irtoton, -tosin eipä minulla arjen jaksamisessa nyt mitään ongelmia -näin eläkeläisenä- ole...☺

   Poista
 5. Mukavan näköinen sviitti. Valmiisern pöytään on nautinto mennä :) Koti on aina koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinuli! Valmiiseen pöytään oli todellakin ihana mennä -mutta liikaa tulee syötyä kun on puffetpöytä...

   Poista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥