lauantai 21. kesäkuuta 2014

Pientä puuhailua...


Olen ollut miehen remontti-apulaisena, mutta myös viettänyt aikaa yksikseni täällä mökillä.
Ulkoillut ja hiukan askarrellut.
Eilen veistelin kaarnasydämiä.

Hyttysiä ei nyt mitenkään häiritsevän paljon ollut, mutta polttelin savua kun tykkään tuosta savikulhosta jonka sisälle hyttyssavun saa. 

Kukat vaihtuvat maljakoissa... Tuvan pöydällä ja makuuhuoneen ikkunalla.


Pitihän sitä uloskin ostaa kukkanen... -ja kun en pääse kotiin nauttimaan pioneistani niin ostin yhden itselleni "tuliaisiksi".  Yksinkertainen kiinanpioni. Ruoka on maistunut ja tässä yhtenä päivänä mies teki ruuan leivinuunissa.
Eilen juhannusaattona illalla tietenkin grillasimme (mies, minä tein salaatin) ja Puruveden muikkuja hän paistoi myös muurikalla. Namm!
Kuva hiukan epäselvä kun jo hämärä hiljalleen laskeutui. 
Mies pitää remontista vapaata (lattiatasoite kuivuu) ja me lähdemme tästä kohta kävelylle, sen jälkeen uusiaperunoita ja silliä...


6 kommenttia:

 1. Mä en varmaan koskaan lakkaa ihailemasta noita sun kuvia <3 Sulla on silmää kuvien otolle. Hyvää Juhannuksen jatkoa <3

  VastaaPoista
 2. Satuin kuulemaan radiosta, että koska itäisessä Suomessa oli vähän sateita toukokuussa, niin sen takia hyttyspopulaatio ei ole niin suuri. Saman huomasin mökkireissulla. Kertaakaan en joutunut Offia käyttämään.

  Mutta nuo muikut... savustettuja muikkuja rupesi mieli tekemään. Jospa seuraavalla kerralla niitä saisi mökillä savustetuiksi.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti hyttysiä ei myöhemminkään tule kovin paljon lisää!☺
  Täällä on ollut aika tuulista, sekin yleensä taitaa vähentää hyttysten määrää.
  Kyllä Puruveden muikut ovat todellakin herkkua!☺

  VastaaPoista
 4. Hei Titti, oletko koskaan tehnyt betoni-töitä? Meillä täällä vanhalla Routiolla "mylly pyörii" neljättä päivää, kun innostuttiin äidin kanssa valuu-hommiin. Mukavaa ja helppoa puuhastelua 😃 hyvää kesää sinulle t. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina!♡
   Olen joskus tehnyt raparperilehdillä betonitöitä, -ja tykkäsin!
   Tosin mieheni toimi `betoni-myllärinä.` ☺

   Poista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥