keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Nostalgiaa ja vanhoja valokuvia...

Vietin koko eilisen päivän vanhempieni luona. Ensin kävimme äidin kanssa vähän kaupoissa ja sen jälkeen menimme heille. Teimme pienen kävelylenkin ja koska minulla ei ollut kiirettä kotiin (mies teki pidemmän työpäivän ja Kuopus oli tyttöystävänsä luona) niin jäinkin sinne iltaan asti. Katselimme äidin kanssa vanhoja valokuvia hänen nuoruudestaan... Kyllä silloin näyttivät naiset naisilta ja miehet miehiltä. Naisilla hiukset aina niin kauniisti laitettu, -hameet päällä, hatut, käsilaukut yms. Talvikuvissakin oli äidillä ja muillakin nuorilla naisilla aina hame, pitkätakki, jonkinlaiset nilkkurit, käsineet, hatut yms.
Naapurien hääkuvassa (näkyy kollaasissa alhaalla oikealla olevassa kuvassa) morsiamella oli kaunis pieni kruunu sekä pitkä huntu... Oikeassa yläreunassa on äitini koulukuva jossa on myös hänen kaksi siskoaan. Vasemmassa yläkulmassa näkyy äitini sekä isäni rippikuvat. <3>
Ja vasemmassa alakulmassa minä kera yhden serkkuni. ;-)Täällä paistaa aurinko; -minun pitäisi vähän järjestellä paikkoja ja sen jälkeen suunnittelin käveleväni kauppaan. Kuopukselle tulee pari koulukaveria ja ajattelin tehdä heille rieskaa sekä muffinsseja.
(toivottavasti jaksan vielä kauppareissun jälkeen...)8 kommenttia:

 1. Ihanan harmoninen tunnelma kuvistasi välittyy. Toivoisin itsekin oppivani joskus kuvaamaan yhtä taitavasti:). On totta että ennen osattiin pukeutua kauniisti kiireestä kantapäähän. Nykyään tuntuu helposti että on ylipukeutunut jos vähänkin laittautuu, ja varsinkin arkena. Pitäisi rohkeasti vaan uskaltaa..

  VastaaPoista
 2. Mukavaa keskiviikko-iltaa Titti!:))
  Kaunis kollaasi!
  Terkuin Piitis

  VastaaPoista
 3. Kaunis kollaasi, olet kyllä taitava! Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Sinulla on ollut nyt mukavia päiväreissuja.
  Fiskars on kaunis paikka.

  Vanhoja kuvia on mielenkiintoista katsella. Niissä niin selkeästi näkyy ajankulu muutoksineen.
  Ennen pukeuduttiin elegantimmin, se on totta.

  Kaunis kollaasi jälleen!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kollaasi.

  Ihastuin myös tuossa yläkuvassa olevaan kanakulhoon, lintuaiheisten tavaroiden ystävä kun olen:)

  T. Sussi

  VastaaPoista
 6. Aivan upeita kuvia jälleen kerran. Sinulla on todella taito tehdä kauniita asetelmia.
  Mukavaa loppuviikkoa ja voimia!

  VastaaPoista
 7. Totta puhut ystäväiseni!

  Muistan, kun äitini ei lähtenut edes kauppaan ilman hattua:) siis sellaista kaunista, joita olikin useampi hattuhyllyllä ja rasioissa:)
  ennen oli ennen...
  Itse käytin ahkerasti lierihattua ja huopahattuja 18v. ollessani ja en muista milloin lopetin...no itse asiassa on minulla aina silloin tällöin, mutta kyllä kauppaan voin mennä ilman:))

  Kaunis päivä auttakoon sinua jaksamaan ja vastaanottamaan tämäkin päivä.

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥