keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Kiitoksia ja kierrätyskeskus löytöjä...

Minulla ei ole keinoa pukea sanoiksi kiitollisuuttani teidän ihanien ihmisten kommenteista...
Voin vain lämpimästi kiittää jokaikistä!! <3>
n jaksan, niin kuvaan ja laitan huutonetiin. Ihmeempiä ostoksia ei voi tehdä, kun edelleen odottelen päätöstä kuntoutustuestani...
Kierrätyskeskuksessa poikkeamme ä
idin kanssa sillointällöin, ja ihan mukavia löytöjä olen sieltä tehnyt.
Alla olevassa kollaasissa jokunen. Vanha matkalaukku oli huonokuntoinen, ja maalasin sitä valkoiseksi. (tarkoitus on -jos jaksan, niin maalata vielä lisää)

Kovin kaksinen en tuossa pensselin käytössä ole, mutta koska laukun hinta oli vain 2€ niin ei haittaa vaikka se päätyisi roskiin!
Pensseliä ja maalia odottavat myös nuo tuolit (hiomista tietenkin ensi töiksi)
Tuo sininen väri ei miellytä yhtään, mutta tuolien muoto ja kauniit koristeleikkaukset (???) jaloissa sekä selkänojan pinnoissa olivat mieleeni. Valkoiseksi nuokin siis joskus...

Löysin myöhemmin kierrätyksestä myös kolmannen tuollaisen, -keltaisen!! Tuolien hinta oli vain 3€ kappale!!!
Tulevat siis joskus keittiön pöydän ympärille, -joka sekin odottaa hiomista ja maalausta!!
Meillä ei ollut aiemmin ruokapöytää keittiössä koska ruokailutilassa on pitkä pöytä ja kuusi tuolia. Nyt siis "löydettyäni" tuon kierrätyskeskuksen ja nähtyäni siellä näitä huonek
aluja, niin päätin, että keittiöön tulee "aamiais-pöytä".
Vasemmassa alakulmassa oleva hylly/naulakko on myös edullinen löytö, -jonka mies tuunasi minulle mieleiseksi. Oikeassa alareunassa tänään tekemäni aivan ihana ostos!! Jotakin kovaa muovia oleva tarjotin sekä viisi lasinalusta. <3


Vielä omakuva näistä ihanuuksista.


Äitini löysi minulle kirjan jossa tuollaista "wanhanaikaista" tekstiä (ehkä sille on joku nimikin, mutta minä en tiedä...)
Saksalainen ymmärtääkseni, mutta koska en saksaa osaa, enkä myöskään tunne noita vanhoja kirjaimia, niin kysynkin nyt osaisiko joku auttaa minua!! Mikä kirjain on tuo kolmantena oleva?? Mitä mahtaa ko. sana tarkoittaa?


Käsittääkseni kyseessä on jonkinlainen sanakirja, -mutta mikähän?

15 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä sinulla, niinkuin aina.

  Jaksamista viikkoon

  VastaaPoista
 2. Kirja on Duden, kuuluisa saksankielinen sanakirja. Nimi tulee alkuperäisen sanakirjan julkaisijan nimestä, ei siis tarkoita mitään, vaan on sukunimi. Dudenia päivitetään jatkuvasti ja uusi versio ilmestyy muutaman vuoden välein.

  VastaaPoista
 3. Jätin sinulle sähköpostia.  "yhdenNaisenTitanic"

  VastaaPoista
 4. Moi Titti! Kivoja löytöjä. Noi virastojen kanssa veivaamiset on tosiaankin rasittavia ja masentavia. Siunausta päiviisi, alemmasta postauksestasi luin, että muutenkin varmasti mielesi on herkillä! Muistathan iankaikkisuustoivon..
  Siis, Taivaanisän läheisyyttä sinulle!
  <3 Sara

  VastaaPoista
 5. Kauniita ovat taas löytösi. :)
  Jaksamista toivon minäkin sinulle.
  <3 tiina.

  VastaaPoista
 6. Hei Titti!

  Sinulla on selvästi "löytäjän" silmä kun olet tehnyt tuollaisia hienoja hankintoja! Hylly ja matkalaukkukin jo tuunattu! Näyttävät hyviltä, ja entäs tuo tarjotin! Se vasta ihastuttava onkin! Kekseliäisyydellä voi loihtia huokeistakin ostoksista kauniita ja omaleimaisia sisustusjuttuja. Hienoa Titti!

  VastaaPoista
 7. Voi kun kauniita löytöjä olet tehnyt jälleen, sinulla on selvästi silmää!

  VastaaPoista
 8. Heipsistä Titti,

  Paljon kaunista olet taas onnistunut ostamaan itsellesi, minulla on tuo tarjotin ja kuusi lasialustaa, tai tarjottimen olen antanut tyttärelleni, ne ovat olleet minulla yli 20v, en muista enää tarkalleen ovat Italialaisia.

  Lämpimiä päiviä toivottelen sinulle Titti.

  VastaaPoista
 9. Kuten jo muutkin ovat todenneet, hyvät löydöt olet tehnyt. Tuolien maalailusta saa varmastikin tekemiseniloa ja on aina palkitevaa ihailla aikaansaannoksiaan.

  VastaaPoista
 10. Upeita ihania tavaroita löysit. Matkalaukku on minusta ihan upea tuollaisessa värissä...
  vaude kuinka ihanaa tavaraa ja kauniita kuvia..

  VastaaPoista
 11. Teillä on siellä tosi hyvä kierrätyskeskus, kun noin ihania tavaroita löytyy!

  Voimia ja enkeleitä rinnallesi!

  VastaaPoista
 12. Hienoja löytöjä olet tehnyt!

  Voimia sinulle!

  T. Sussi

  VastaaPoista
 13. Voi Titti ystäväiseni!
  Oli ihan pakko tulla tänne hihihtelemään heti aamutuimaan..eilen aattelin illalla,.. kun menen banaanin kanssa sitä ulos syömään..niin meinasin tukehtua nauruun..sänky tärisi, kun nauroin, luulin jo lopullisesti pimahtaneeni...aatteles näin pienesä meikäläinen saa iloa. Muistatkos sen juttuni, kun minä pusikossa olutpulloni kanssa..juottamasa etanoita oluella..mutta sinulla se meneekin parempiin suihin, niinpä sinäpä sen sanoit ollaan niin samiksia!
  Muuten taas tuli minulle hylkäys...pyysin saada keskustella Kelan johtajan kanssa ja sainkin, mutta ei ollut mitään hyötyä...no mut tämmösii en nyt ajattele, vaan lähden hakemaan banaanin..

  Oikein ihanaa aurinkoista päivää Titti halien kanssa.

  VastaaPoista
 14. Hei Titti!
  Saat linkittää ja minä tein samoin.
  Toisilla se on taito löytää ihania tavaroita, niinkuin sinulla on.
  Vanhoja matkalaukkuja minullakin on varastossa, pitäisköhän tuoda ne esille ja maalia pintaan.
  Mukavaa viikonloppua sinulle !!

  VastaaPoista
 15. Hei Titti,
  LUJAT RUTISTUKSET SINULLE <3

  Varmasti olet antanut ajattelemisen aihetta paljon meille kaikille ja on tosi hienoa molemminpuolin, että jaksat olla kanssamme. Uskonpa, että tämäkin blogin pitäminen on sinulle hyvää "lääkettä" elämäntilanteeseesi.
  On muuten hienoja ostoksia jälleen.

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥