maanantai 4. huhtikuuta 2011

Pikainen päivitys...

Ei ole tullut blogistaniassa kuin pikaisesti piipahdettua silloin tällöin.
Joku on ehkä huomanut että edellinen postaus poistui, -tein sen veljeni pyynnöstä.

Kaikenlaista pientä ja vähän suurempaakin on tapahtunut, -aina ei tahdo oikein mukana pysyä... Minä kun olen sellainen tunne-ihminen, että järki (jos sitä nyt edes paljoa on) on täysin kadoksissa... Lamaannun enkä saa mitään aikaiseksi.


Lähestyvä kevät saa taas mieleni entistä enemmän herkistymään, -on tulossa Taivaspojan syntymäpäivät, äitienpäivä ja heti sen jälkeen tulee 3 vuotta hänen menehtymisestään... 


Ei, en edelleenkään voi ymmärtää koko asiaa!!
En ole ns."päässyt yli" -enkä koskaan pääsekkään, -kunhan sen kanssa oppisi elämään... 
Se riittäisi. Suru on muuttanut muotoaan ,mutta on läsnä joka hetki; -aamulla ensimmäisenä, illalla viimeisenä sekä myös unissa!


Joudun nyt opettelemaqan monia uusia asioita elämässäni, -ne eivät ole ihan mitään konkreettista opettelua, vaan lähinnä tunteen ja mielen tasolla. 
Mutta päivä kerrallaan, -kuten tähänkin asti!

Ompeluksetkin ovat jääneet, -piti vielä viedä kirppari pöydälleni jokunen sydän.
Jospa saisin noista jonkun tehtyä, ennenkuin loppuu koko kirppari paikka torstaina...
Hintoja kävin alentamassa, mutten viikonloppuna ehtinyt/jaksanut käydä pöytää järjestämässä.

Lumien sulamista sekä kevättä odotellessa nautin kukista sisällä...
Kierrätyskeskuksessa täällä meillä en juurikaan enää ole käynyt,  siellä tuo hinnoittelu on minusta niin muuttunut, -en ymmärrä millä metodilla siellä hinnoittelu suoritetaan, mutta 
minä en sitä ainakaan ymmärrä!! 
Yhtenä päivänä äidin kanssa pikaisesti piipahdimme, ja löysin tämän kauniin siistin rasian edullisesti.Tähän loppuun vielä yksi iloinen uutinen... 
Voitin Terhin Amalias Hem blogin arvonnassa pääsylipun tulevan viikonlopun Sisusta 11 messuille!! Kiitos Terhi vielä kerran, ja kiitos myös Virpille joka ystävällisesti ilmoitti asiasta minulle!
Uskomatonta!! Ja mikä parasta, saatan saada seurakseni oman mieheni... Toivotaan että vointini sallii jaksamisen ja pääsen messuille.


Kaikille teille ihanaisille toivotan aurinkoisia kevätpäiviä, -toivotaan että lumet sulavat pikaisesti ja pääsemme nauttimaan ensimmäisistä leskenlehdistä ja sinivuokoista.
13 kommenttia:

 1. Voimia ja jaksamista Sinulle!
  Toivottavasti kevät tuo auringon paisteellaan sinulle parempaa oloa ja mieltä.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Minä myös voimaa ja jaksamista toivotan!

  VastaaPoista
 3. Voimia ,jaksuja ja haleja sinne =) Itsekin olen ollut tosi väsynyt tosin täysin eri syistä....enkä ole siksi saanut aikaiseksi hoitaa kyselemiäni juttuja, mutta jos jaksat ja tuntuu että pystyt jotain tekemään niin laita suoraan sähköpostia mulle =) Kiirua ei ole ja ei haittaa vaikka jäisi poiskin, kun olen itse nyt ollut niin saamaton! Kaikkea hyvää kuitenkin sinne ja ihana arpavoitto =) sari.arvonen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 4. Keväisiä, kauniita kuvia.
  Yritähän jaksaa nauttia messuista.

  VastaaPoista
 5. Voimia minäkin toivon sinulle. Koita jaksaa käydä messuilla. Ihanan rasian olet löytänyt. Jos yrittäisi vielä käydä kerran kirpparilla, ennenkuin pöytäsi loppuu. Ihania nuo sinun pääsiäissydämesi, niitä haen lisää. Aurinkoa päiviisi.

  VastaaPoista
 6. Ajattelen ja toivon jaksamista sinulle !
  Mutta kuule minäkin voitin sisuata 11 lipun !
  ja tuli postissa tänään... Menen luultavasti torstaina iltapäivllä... Ihan kiva yllätys !
  Ha det gott !
  kraam
  Sanne

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvää kevättä myös sinulle ja voimia tuleviin päiviin!

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti jaksat lähteä messuillle ja samalla reissulla poikkeamaan meillä. Laitoin sinulle meiliä.

  Voimia kevääseen!

  Kirsi

  VastaaPoista
 9. Itku tuli kun luin sinun kuulumisia, mutta mukanaeläen. Kauniin rasian olet löytänyt ja ompelukset näyttävät niin kauniilta, toivottavasti jaksat tehdä ne valmiiksi, niistä tulee tosi ihania. Messulippu oli Sinulle tarkoitettu toivon että jaksat mennä katselemaan, siellä on varmasti mielenkiintoista nähtävää.

  VastaaPoista
 10. Oikein paljon voimia sinulle ja iso halaus.

  Oletko muuten lukenut Lorna Byrnen kirjoittaman kirjan enkeleitä hiuksissani? Itse luin sen tässä keväällä ja nyt olen kirjastosta varannut hänen uusimman kirjansa, joka juuri ilmestyi. Minä henkilökohtaisesti tykkäsin ihan mahdottomasti tuosta kirjasta. Kirja on omaelämänkerta naisesta, joka on lapsesta saakka nähnyt enkeleitä ja pystynyt keskustelemaan heidän kanssaan. Minusta kirja antaa myös lohtua meille ihmisille, jotka täällä maan päällä kuljemme.
  Nyt miehenikin on innostunut lukemaan kirjaa, joten sen kirjan pitää olla ihan oikeesti mielenkiintoinen. Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä yli 20 vuotta ja tämä kirja on viides kirja, jonka hän on lukenut.

  Aurinkoista kevään odotusta sinulle ♥

  VastaaPoista
 11. Hei Titti!
  Minustakin oli mukava nähdä Sinut livenä. Varmasti juttua olisi riittänyt vaikka kuinka, aika vain oli niin rajallinen.

  Mukavaa alkavaa viikkoa ja toivotaan että lumet vihdoinkin sulaa.

  Terkuin ^_^Piitis

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥