maanantai 28. marraskuuta 2011

Sähkökatkos...

Ihan ensin suuret ja lämpimät kiitokset kaikille teille jotka olette jättäneet kommentteihin kauniita sanoja isäni poisnukkumisen johdosta...
Äärimmäisen kiitollisia olemme kaikki, -äiti ei ole pystynyt blogissani nyt käymään eikä siten ole pystynyt myöskään viestejänne lukemaan, -mutta on tietoinen että niitä on tullut paljon! Jonakin päivänä luemme niitä yhdessä. 

Minä sain eilen inspiraation ja iltapäivällä aloitin joulusukkien, -sydämien ja tuoksupussukoiden ompelua. "Yleisön pyynnöstä" koitan saada niitä lisää aikaiseksi... ;-)
Ja eikö hitto soikoon meillä mennyt sähköt!!! 
Sähköt meni siis koko tältä asuinaluuelta, -onneksi meillä paloi kynttilät (kuten joka ilta) joten ihan pimeässä ei tarvinnut lisää kynttilöitä etsiä! 
Toki minua harmitti kun kerrankin olisi ollut ompeluintoa ja sitten kävi näin!
Mutta kun sain lisää kynttilöitä sytytettyä ja pääsin sohvalle joulu-/sisustuslehtien kanssa, niin oli oikeastaan ihan hyvä olla... Tuli tunne, että suklaata kun vielä olisi ollut! ;-)

Mutta kun oli pari tuntia kulunut, väsytti ja silmiä jo kirveli kynttilän valossa lukeminen, ja harmitti kun "Tanssii tähtien kanssa" oli jo loppusuoralla, enkä nähnyt sitä, -niin kyllä alkoi jo vähän potuttaa... No, sähköt tulivat kyllä vähän ennen yhdeksää.  
Mietin että pitäisi johonkin vaikka vaatehuoneen hyllylle tehdä itselleen sellainen oma "survival-pakkaus".  Niitä parhaimpia sisustuslehtiä ja -kirjoja, vähän suklaata... ;-)
Sen verran vielä tähän loppuun, että nuo Huutonet myyntini päättyvät tänään!
Koitan saada laitettua lisää jouluompeluksiani, -uskomatomman ihanaa miten töistäni pidetään ja niitä on kyselty! ♥ 
Se on kyllä asia joka saa mieleni hyväksi!!
Ensimmäiset joulusukat taisin tehdä vuonna 2008 Esikoisen menehtymisen jälkeen, -ja joka vuosi tuntuvat kiinnostavan yhä useampia. Vaikka näköjään Huutonetissä samantyylisiä näkyy nyt kauppaavan jotkut toisetkin. Silloin 2008 ei ollut vielä muita, eikä tainnut olla v. 2009:ään. No, Huutonetissä ei plagiointi ole kiellettyä, vaikka se ikävää onkin. 
Ja Huutonetissä sitä tapahtuu paljon, enkä tarkoita nyt pelkästään tätä omalle kohdalleni sattunutta. 

Nyt minä jatkan taas ompeluksiani, -myöhemmin päivällä menemme äidin kanssa käymään Isän ja Taivaspoikani haudoilla. 

~~ ♥~~

Voikaa hyvin, ja jos jossakin on jo lunta, niin puhaltaakapa niitä lumipilviä tännekkin päin ;-). 
Kaipaan jo niin valkoista ja talvea tämän harmauden tilalle...
 

10 kommenttia:

 1. Miten se rahoittuminen onkin niin vaikeaa? Kun on paljon tekemistä, odottaa rauhallista hetkeä ja päinvastoin =)

  Mukavaa joulunodotusta!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 2. Ihana touhu-täti siellä häärää, minä kyselin mieheltä tänään että jos sähköt menee mehän ei saada vettä kaivosta kun on porakaivo...hmmm.pitää alkaa kehittelemään jotain jos vaikka joskus pidempikin katko yllättää (: Onnea ompeluksille ja mukavaa joulun aikaa ja paljon halauksia (:

  VastaaPoista
 3. Välillä on hyvä ottaa aikaa vain itselleenkin:-))
  En ihmettele yhtään, että ompeluksiasi kysellään ne on kyllä todella upeita!

  Oikein mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 4. Kuinka kauniisti on palannut kynttiläsi valuen hopeista jalkaa pitkin.
  Puhaltelen kauniita saippuakuplia sinulle sinne ja nautitaan kynttilän valosta!

  Lämmin halaus ystäväin<3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana blogi. Olen jonkin aikaa vieraillut blogissasi, monta kertaa itkenyt. Menentin keväällä rakkaan pienen tyttäreni. Taivaassa enkelinä hänkin . Haleja ja voimia sinulle isäsi poisnukkumisen johdosta. T: Terhi

  VastaaPoista
 6. Onko Huutonetissä myös omien vaatteiden myyminen plagiointia mielestäsi, mikäli joku muukin sattuu myymään tuulipukuaan siellä. On paljon käsillään tekeviä ihmisiä ja malleja on netit pullollaan, joten tuo plagiointi ei oikein ollut oikeutettua!

  VastaaPoista
 7. No, tällainen kommentti olikin odotettavissa... Ja nimenomaan anonyymiltä!!!
  Luithan ystävä hyvä tekstistäni että kirjoitin tekemistäni joulusukista!
  Sen nyt kai ymmärtää jokainen, että jos myy samanlaista vaatetta niin siinä ei voi käyttää sanaa plagiointi. Vai lienenkö ymmärtänyt sanan väärin!

  Totuus on kuitenkin se että kun itse kolme vuotta sitten aloitin juuri tuollaisten joulusukkien teon, niin sellaisia -eikä edes sen tyylisiä- ollut kaupan!

  Tiedän että moni ottaa niin Huutonetistä kuin muualtakin ideoita, eikä se ole kiellettyä!
  Ja senhän juuri totesin blogikirjoituksessani!

  Suotakoon kaikille niin ompelun- kuin sananvapauskin!

  VastaaPoista
 8. En tiedä, mutta itse ostin tällaisen koristellun joulusukan 6 vuotta sitten ystävälleni, jonka sisään sujautin lahjan, joten en todellakaan tiedä kuka tämän ekaks keksi, ja oliko tämä joulusukkanikkari EDES SUOMALAINEN ?

  VastaaPoista
 9. Lämmin osanottoni suruunne!

  Tuollainen selviiytymispakeeti olisi kyllä hyvä itse kenelläkin. Mulla ei vain taitaisi suklaat siellä kauan säilyä :D

  VastaaPoista
 10. Anonyymeille: Niin, en todellakaan ole hetkeäkään ajatellut että nuo vintage-kuvilla koristellut joulusukat olisivat mitenkään minun keksintöni! Niitä on varmasti ollut jo vuosia, totesin vain että kun itse ensi kerran niitä Huutiksessa kauppasin, niin sellaisia ei silloin siellä ollut, -nyt on. Ja ihan hyvin mahdumme kaikki siellä omia tekeleitämme kauppaamaan!!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥