maanantai 7. marraskuuta 2011

SUURET JA LÄMPIMÄT KIITOKSET...

Sydämestäni haluan kiittää jokaista teistä, -itseni, äidin, siskon ja veljeni puolesta- osanotoistanne isän poisnukkumisen johdosta! ♥   
Myös muiden läheisteni puolesta kiitos!
Olette ihania, -ettekä arvaakkaan kuinka paljon sananne ovat minulle merkinneet...
Olemme olleet aivan liikuttuneita kuinka ihmiset ovat muistaneet...

Ei tätä oikein vielä voi edes ymmärtää!

Tässä kuvassa äiti ja isi nuorena jossakin Aulangolla.♥ 
Päivä kerrallaan edelleenkin...

Kynttilöitä on tullut polteltua paljon, -niin synkkää ja harmaata kun on ollut!Minullahan on Huutonetissä ollut tavaraa myynnissä, -ja se loppuu nyt keskiviikkona 9pvä. Klikkaa tuota Huutonet sanaa, niin pääset suoraan kohteisiini.
Vielä siis ehtii käydä kurkkaamassa josko joku kiinnostaisi.
 Sen jälkeen olisi tarkoitus laittaa sinne vielä jouluisia ompeluksiani. Niitä on tullut jonkin verran tehtyä; yksinkertaisia ja helppoja ommeltavia, -kun ei oikein pysty keskittymään mihinkään monimutkaiseen, mutta jotakin on välillä tehtävä... Ajatukset olivat silloin reilu viikko sitten isän luona sairaalassa, -hänessä on ajatukseni yhä edelleen, -ja ikävä niin iso!!♥  

Karisma kirpparilla päätin myös  jatkaa myyntipöytääni vielä neljä viikkoa. Kivasti on kauppa käynyt ja tavaraa olisi vielä vaikka kuinka. Sanoin siskoni tyttärille että voivat tuoda omiaan myyntiin pöytääni, -heillä kun on pieniä (siis hoikan ihmisen) ja kauniita nuorten naisten vaatteita!

Voikaa hyvin ystävät ihanaiset!


PS. Päivitin myös Joulublogiani!

14 kommenttia:

 1. Lämmin halaus ja osanottoni! Suru muuttaa hitaasti muotoaan ja ikävä ei lopu varmaan koskaan, miksipä pitäisikään? Oman isäni menetin muutama vuosi sitten, mutta päivittäin hän on ajatuksissani eri asioiden tiimoilta. Olen kiitollinen, että olen saanut tuntea hänet ja olla hänen lapsensa. Rakkaita omaisiamme emme menetä koskaan lopullisesti, vaan he elävät mukanamme toisessa olomuodossa, muistoissa ja henkisinä tukijoina vaikeilla hetkillä, näin minä olen kokenut.
  Hyvää syksynjatkoa sinulle Titti, joulua kohti mennään ja se tuo toiveikasta valoa tähän marraskuun harmauteen. Pidä huolta itsestäsi!

  t. blogisi lukija Tuuli

  VastaaPoista
 2. Lämmin osanottoni sinulle Titti ja perheellesi!
  Ajatuksissamme ja mielessämme poisnukkuneet läheisemme elävät ikuisesti.

  VastaaPoista
 3. Surullista, että isäsi nukkui pois, mutta sinulla on varmasti paljon kauniita muistoja, jotka eläävät ikuisesti.

  Jaksamista sinulle ja perheellesi surun keskelle!

  Lämmin halaus,

  Nicole

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana kuva vanhemmistasi, vanhoissa kuvissa on jotain sellaista kaunista, jota ei enää tänä päivänä digikameroiden aikakautena näe.

  Voimia sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kuva vanhemmistasi! Onneksi sinullakin on sydämessäsi varmasti mahtavia muistoja isästäsi ♥

  VastaaPoista
 6. Otan osaa Titti - rakas, isäsi poismenon johdosta. Kyllä on raskasta aikaa sinulla nyt, muutenkin on niin harmaata ja synkkää.Huoh.tsemppiä rakas ystävä.
  Minä olin viikonloppuna enoni hautajaisissa, eihän ne kivoja on ole, ei...mutta onhan se eno saatettava viimeiselle matkalle ja hienot hautajaiset olivatkin, juuri hänen tyylisensä, vaatimattomat..

  VastaaPoista
 7. Vanhat kuvat ovat jotenkin kauniita, se nuoruus aika silloin oli romanttisempaa,ja puhtaampaa, ihan erilaista kuin nyky päivänä, niitä kuvia mielellään katselee ja antaa ajatusten liidellä siinä ajassa kun vanhempasi olivat nuoria, kenties oikeesti kohtasivat vanhan veräjän luona...minun isäni kuoli jo 20v. sitten, vanhoja valokuvia pidän vielä näkyvillä.

  VastaaPoista
 8. Entisajan mustavalkokuvat ovat ihan taidetta.

  VastaaPoista
 9. Halaus ja osanotto isäsi poismenon johdosta! Kyllä sinulla on taas rankkoja päiviä tiedossa, mutta isällesi kuolema oli varmasti paras vaihtoehto. Oli upeaa, että saitte kaikki häntä vielä halata ja lähettää hänet sillä tavoin viimeille matkalleen.

  VastaaPoista
 10. Ikävää. Elämä koettelee. Olit tullut lukijakseni, siitä kiitän. Blogit on henkireikiä elämän hektisissä hetkissä. Sulla on täällä tosi kauniita kuvia..Karisma Kirppis mulle nimenä tuttu; en ole käynyt. Asustellaan siis hieman samalla suunnalla..

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥