lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kasvis- Kalaravintola Rosmarin...


Meillä on ihana lounasravintola Kasvis- Kalaravintola Rosmarin jonka asiakkaana olen käynyt monia vuosia. En mitenkään aktiivisesti sillä ajokortittomana ei viikolla kovin usein viitsi keskustaan lähteä, -ja ravintola on avoinna vain viikolla lounasaikaan.

Heidän Fb-sivuillaan arvottiin lounaita, jossa onni potkaisi minua. :)
Torstaina kävimme miehen kanssa syömässä. Lounaslistalla silloin oli (herkullisen salaattipöydän lisäksi) sahrami-linssikeitto ja pestokala + uunikasvikset.
Siis niin hyvää...Paikka on valoisa ja viihtyisä. Ja heillä on myös vaihtuvia taide-esittelyjä. Tällä hetkellä Katriina Uusitalon.Voin lämpimästi suositella paikkaa! :)

10 kommenttia:

 1. Hei.
  Olen käynnyt kyseisessä ravintolassa kun ystäväni taidenäyttely oli sielä joitakin vuosia sitten. Siellä on näköjään pöydät ja tuolit vaidettu. Paikka on vihtisä ja ruoka on hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiris, -minä myös tykkään kovin. Muistaakseni paikka vaihtoi omistajaa jokunen vuosi sitten, silloin tietty vähän uusia muutoksia sisustuksessa.

   Poista
 2. Varmasti ihana paikka ja ruoka hyvää.
  Mainio idea nuo pienet tuolit pöydällä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ruoka on todella hyvää!
   Itse myös ihastelin tuota ideaa pienistä tuoleista, joilla sitten erilaisia mausteita yms. :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää maistuis varmaan mullekin. Hyvää sunnuntaita.

  VastaaPoista
 4. Onnittetlut! Onni osasi potkunsa ihan oikealle henkilölle! Kylläpäs onkin herkullisen ja monipuolisen näköistä. Kerroin vinkin sielläpäin asuvalle tuttavalleni.
  Aurinkoista alkavaa viikkos Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena! Mukava kuulla että vinkkasit tuttavallesi!
   Sinulle myös ihanaa ja aurinkoista viikkoa! :)

   Poista
 5. Näyttääpä ihanalta paikalta. Pitää vinkata siskolle, jota asuu siellä teilläpäin...ja käydä joskus itsekin salaatilla.

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥