Oli vähän niinkuin samalla kiitos heille kun olivat niin suurena apuna silloin viimevuoden lopulla kun juhlimme 50v päiviäni.
Ruoka oli kalaa ja kasviksia, -en vain valitettavasti ehtinyt juurikaan kuvailemaan koska valmistelut ja pöydän kattaus veivät aikaani.
Mies loimutti lohta, ja kalatiskiltä oli savustettua siikaa. Keitettyjen perunoiden lisäksi minä tein vielä rosmariiniperunoita, sillä rosmariinini kasvaa kohisten!
Caviart hyytelö on yksi minun `bravuureistani` ja näin pääsiäisen aikaan se tehdään tietenkin keltaisesta caviartista.
Mies halusi vielä smetanan ja sipulin kanssa mätiä, -kalatiskillä oli myynnissä kirjolohen- joten sitä siis!
Kuvissa näkyvät kananmuna-tiput teimme miehen kanssa yhdessä ja ideat ovat internetin ihmeellisestä maailmasta. ;)
Jälkiruoka kahvien kanssa oli mm. sitruuna-juustokakkua joka oli valmis sellaista, -vähän se harmitti, mutta kun en vain ehtinyt/jaksanut tehdä kaikkea itse. Kakkujen koristeet ovat omatekemät.
Vieraat toivat ihanan tuliaisen; -kellon työhuoneeseeni... Aiheena Pariisi ja Eiffel torni, -olemme siskon ja hänen kahden tyttären kanssa lähdössä toukokuussa Pariisiin!! :)
Kauniita kuvia pääsiäisestäsi.
VastaaPoistaJa voi noita herkkuruokia - olet melkoinen ruoanlaittaja.
Täällä ei kuule tuollaisia näkynyt - kun tälläinen laiskimus olen ;)
Kiitos Ainosofia!
PoistaSanompa nyt kuitenkin, että laiskimus on sinusta kaukana...!!
On teillä herkut olleet, ihan vesi herahti kielelle! Ihanaa, kun on matka, jota odotella. Itse olen lähdössä kesäkuussa Englantiin.
VastaaPoistaKiitos! On kyllä niin totta että on mukavaa kun on matka odoteltavana.
PoistaIhanaa Englannin matkaa sinulle -sitten kun on ajankohtainen.
Kaunis on kyllä teidän pääsiäinen, niin omaa silmääni miellyttävä!
VastaaPoistaJa voi mitkä juhlaherkut, nuo kananmunat on huippu suloisia...ihailtiin niitä yhdessä tyttären kanssa. Tosi kivat!
Kiitos Ansku, -meillä siskon kaksi tyttäristä kuvasivat heti tipuset ja laittoivat samantein omalle Facebook seinälleen! ;)
PoistaIhania kuvia pääsiäisestä!
VastaaPoistaUpeita herkkuja ja nuo kanamunatiput ovat aivan huippu hienoja.
Kaunis kiitos! Vieraammekin olivat kovasti viehättyneet tipusista! :)
PoistaIhanaa...pääset Pariisiin....:)
VastaaPoistaIrmastiina, -voit varmasti arvata kuinka innoissani olen asiasta... ;)
PoistaHauskoja tipuja! Sain pääsiäismunat ajoissa postista! Laitan kuvia jossain vaiheessa.
VastaaPoistaKiitos Vekarus! Ihanaa että munaset tulivat ajoissa perille!
PoistaVoi miten olet viitsinyt ja osannut tehdä oikein kunnon pääsiäisherkut, kyllä vieraitasi on hemmoteltu oikein viimeisen päälle. Kerrotko mitä ihanaa nuo suloiset tiput sisltävät, mainio idea! Ihania kuvia jälleen, niitä katsellessa sielu lepää.
VastaaPoistaKaunis kiitos!
PoistaTuo täyte jonka noihin pursotin, on `omasta päästä`... ;) Laitoin savulohi- sekä maustamatonta tuorejuustoa ja vähän vatkasin kermaa jonka lisäsin vielä makua pehmentämään. Keltainen väri on elintarvikeväriä. Suosittelen kokeilemaan! :)
Oi kun ihana kattaus ja muutenkin niin nättiä että ihan sielu lepää kuvia katsellessa. Ihana tuo tulossa oleva Pariisi matka, ajatteles niitä kojuja ja torikirppareita....ota tyhjä matkalaukku mukaan:)))
VastaaPoistaKiitos Anne-Mari! En vain oikein ehtinyt kaikkea kuvaamaan kun oli sitä valmistelua ja vieraat jo odottelivat ruokaa... ;) Hih, meistä matkalle lähtijöistä muuta miettivät nähtävyyksiä ja minä haaveilen kirpputoreista... ;)
PoistaIhania pääsiäiskuvia! Nuo kanamunasta tehdyt tiput olivat tosi ihania, kuten kaikki muukin kuvattu. Mukavia Pariisin matkan suunnittelupäiviä ja aurinkoista kevättä!
VastaaPoistaLämmin kiitos Sari! Kyllä onkin ihanaa miettiä ja suunnitella Pariisin matkaa... :)
PoistaLöysin blogisi toisen blogin kautta. Ihania pääsiäiskuviat olet tänne laittanut. Voi sentään mitä kananmuna tipuja olette tehneet, niin suloisia ja hauskoja:)
VastaaPoistaKiitos Hilu, -tervetuloa toistekkin! :)
PoistaKyllä teillä on ihanat kattaukset aina ja niiiin...ihanat ruuat esillä. Hyvää viikkoa
VastaaPoistaKaunis kiitos Kirsikka,-sinulle myös aurinkoista loppuviikkoa! :)
PoistaHei monitaituri <3 Toivoisin että voisit tehdä ihanan pääsiäispostauksen vielä niin että laittaisit kuvia ja ohjeita noista ihanista ruoista ja teidän koristeista, mistä noita viiriäisen munia muistuttavia munia saa, siis onhan ne koristemunia? Sinun herkut on niin mielettömiä, niin voisitko jatkossa laittaa myös ohjeet? Saisiko tuonne sivupalkkiin kohdan mistä voisi tilata nämä päivitykset suoraan sähköpostiin? Ihanaa Pariisin matkaa!
VastaaPoista