maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kevät lumiukko...


Kauniit ja lämpimät kiitokset kaikille kommenteista edelliseen postaukseen, -voi miten hyvältä tuntuukaan kun tietää että on monia lukijoita jotka pitävät blogistani juuri tällaisena!♥

Aurinko on hellinyt... -ja meidänkin pihalta lumet ovat viimein hyvää vauhtia sulaneet, -ei tosin läheskään kaikki vielä!

Minulla oli perjantaina siivouspäivä ja sen jälkeen piti tietenkin saada kukkia...Mies lähti perjantaina iltasella sukulaisen mökille remontti apuun -ja tiedättekös mitä... Minä olin tyttöjen kanssa viihteellä... ;) Yksi ystävättäreni oli kutsunut minut katsomaan Meiju Suvasta erääseen ravintolaan. Ensin hänen luokseen iltaa istumaan ja syömään. Kyllä minä pitkään pähkäilin, mutta sitten perjantai-iltana poikani oli kaverinsa kassa tässä ja molemmat `painostivat`että nyt lähdet, -on hyvää vaihtelua. 
Kiitos Susanne vielä kerran mukavasta illasta!♥

 No lauantai olikin minulla sitten sohva-päivä... ;)

Eilen tuli sisko luokseni, lapioimme patiolta lunta ja sisko teki kevät-lumiukon, -juhlistimme kuohuvalla kaunista kevätpäivää.Mieskin tuli kotiin ja kokkasi meille naisille sillä aikaa kun me virtuaali-matkailimme Pariisissa... ;)

Muitakin vieraita kävi; siskon vanhin tytär ja miehensä -sekä näitä makuuhuoneen ikkunasta kuvattuja vieraita...Oikein ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!


Minä taidan laittaa kumpparit jalkaan ja mennä tuonne pihalle tallustelemaan!

16 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Pieni lumiukko on niin söpö :). Ja ihanaa, että lähdit ystäväsi kanssa viettämään tyttöjen ilta!

  Mukavaa viikkoa!

  t. Nicole

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nicole! Teille myös sinne oikein ihanaa viikkoa! ♥

   Poista
 2. Oli tosi kivaa Titti kun sait aikaiseksi lähteä, hieno juttu.
  Sulla on siellä kyyhkysiäkin..apua , ne on niin ihania kun ne ääntelee (vähän kuulostaa kujertelulta) niin kauniisti. Hyvin olet kuvannut niitä.
  Mukavaa viikkoa sinulle Titti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Teille myös ihanaa viikkoa ja aurinkoisia lenkkihetkiä Väinön kansssa!♥

   Poista
 3. Hieno homma kun lähdit, itsekkin olen sellainen jahkaaja kun pitäis lähteä johonkin. Kauniit kukkakimput ja lumiukko on söpö;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne-Mari, -olin sitten kuitenkin jälkeenpäin tyytyväinen että menin, -se lähteminen on vain aina niin vaikeaa... ;)

   Poista
 4. Pieni irtiotto arjesta tekee hyvää.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, -kauaa ei hän siinä pation kaiteella kestänyt... ;)

   Poista
 6. Kyllä se viihteellä käynti tekee välillä hyvää!

  Ihanat kukkaset olit ostanut viikonlopun iloksi, eikä tuo skumppakaan yhtään pahalta kuulostanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku, itsekkin tykkään kovin noista kukista!♥

   Poista
 7. Ihania kukkia, kyllä ne niin piristää! Samoin kun illanvietotkin silloin tällöin hyvien ystävien kanssa! Ja vielä skumpat päälle, niin sinullahan on ollut aivan upea viikonloppu! Ja pihalla on juuri nyt niin kiva kierrellä, kun joka päivä ilmestyy jotain uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, -kyllä oli tosiaan mukava viikonloppu- Vaihtelua tähän kun olen kotona lähes 24/7 ja siitäkin paljon itsekseni.

   Poista
 8. Ihanaa viikonloppua oletta viettäneet. Ystävien kanssa ja sukulaisten myötä. Ihailen kovasti ottamisia kuvia ne on kerrassaan mahtavia . Ihanat kukat niistä kannattaa nauttia. Hyvää viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka! :) Hyvä fiilis jäi viikonlopusta, -ja eilen olimme vielä porukalla äidin luona haravoimassa ja risuja polttamassa -unohtamatta nuotio-makkaraa ;)

   Poista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥