lauantai 21. syyskuuta 2013

Huutonet myyntiä...


Suuret ja sydämelliset kiitokset kaikille teille ihanista sanoistanne, koskien tätä blogi-hiljaisuutta!
Olette aivan ihania!

Olen vähä koittanut siivoilla kaappeja -kuten olen maininnutkin; -tämä hirveä tavara-ähky!!

Laitoin nyt kankaita HUUTONETtiin, jos joku haluaa käydä kurkkaamassa!Kannattaa seurata tuota HUUTONET myyntiäni, -lisäilen sinne kun jaksan taas kuvata...
3 kommenttia:

 1. Kauniita kankaita siinä on askartelijoille valintaa.
  Hyvää viikon loppua

  VastaaPoista
 2. Hei ja kivaa kuulla taas sinusta :)
  ihania kankaita :) jos jaksat niin lue minun postaus kirjoitin sen aamulla, siinä on minun tavaran ähkystä myös juttua..se on pitkä postaus mutta halusin sen jakaa, koska silmäni aukenivat tyystin..ja arvaa vaan mitkä kuormat olen tavaraa vienyt pois ja lisää tiedossa kunhan päästään varaston kimppuun :)
  Mukavaa lauantain loppuiltaa :)

  VastaaPoista
 3. Minä en jaksa kirjautua tuonne huutonettiin joten jos et saa myytyä kaikkia kankaita siellä, niin voisin ostaa sinulta kangaspaketin kunhan näen sitten mitä sinulle on jäämässä jos käy???..mutta odottelen täällä miten käy..ja saattaahan olla että ne menee kaikki :)

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥