tiistai 17. helmikuuta 2009

Testi

Sain siskoltani ilmoituksen, ettei blogiini pääse kommentoimaan... Ei ole päässyt omalla eikä työ koneellaan!??! Iselläni pääsee ja jotkut muutkin näköjään ovat päässeet. En ymmärrä missä vika, ja miten se korjata!! Mietin, että vaikuttaakohan tuo allekirjoitukseni jotenkin (sen kanssa kun minulla on ollut vähän ongelmia) niinpä teen nyt testin, -en laita allekirjoitusta ja jään odottelemaan siskoni vastausta... Muuttuikohan tilanne??.


13 kommenttia:

 1. Hei, olen blogisi "anonyymi" lukija, silloin tällöin kommentoin, mutta omaa blogia minulla ei ole. Olisin halunnut toivottaa sinulle hyvää ystävänpäivää ja kiittää blogistasi, mutta minäkään en päässyt kommentoimaan. Joten aurinkoisia kevätpäiviä toivotellen Riitta

  VastaaPoista
 2. Nyt onneksi toimii tämä kommentointi. Aurinkoista pakkaspäivää toivottelee systeri!

  VastaaPoista
 3. En usko, että allekirjoitus vaikuttaa kommentointiin. Ainoastaan se voi vaikuttaa kommentointeihin, jos kommenttiesi asetuksissa on jotakin estoja. Mutta välillä näissä blogeissa on meistä riippumatonta teknillistä hässäkkää ja ei pääse hetkeen kommentoimaan, mutta se ei siis johdu meidän tavastamme kirjoittaa uusia postauksia.

  Pakkasterkuin
  Nina

  VastaaPoista
 4. Riitta: Harmi ettei sinullakaan tuo kommentointi onnistunut... Kiitän toivotuksistasi ja toivotan aurinkoisia päiviä Sinulle!

  Systeri: Kiitos Sinulle Siskoseni. En ymmärrä mikä tässä sitten vikana on, kun muillakin ollut ongelmia tuon kommentoinnin kanssa... Mutta ei kuitenkaan kaikilla! Täytyypä kysellä "ainokaisalta" ensiviikolla. Hyvää työpäivää ja hali!

  Nina: Kiitos ystäväiseni! Noita asetuksia mietin itsekkin, mutta en nyt ainakaan löytänyt että mitähän olisin siellä "sählännyt".
  Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
 5. Hei, meillä jäi jutut kesken ja kipasin tänne jatkolle...:)
  kauniita ruusujasi nuuhkimaan ja ihastelemaan...
  eikö vain olekkin kumman, kun aina ei hotsita siivota..:))
  totta, että niin usein kun itsekkin kaappeja pyyhin sisältä, niin kummasti ne likaantuu siellä ne lasit, pöly menee pienestäkin rakosesta sisään...tapanani sitten onkin aina, jos otan joitain harvemmin käytössä olevia laseja, niin aina pesen ne ensin.

  Titti olet ihana ja kuulehan oikein ihanaa aurinkoista päivää sinulle!:)

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Löysin blogiisi sattumalta. Kiitos valtavasti kirjoituksesta missä kerroit kauniista runokirjasta. Se on JUURI SITÄ mitä olen etsinyt. Haluan tätiäni piristää ja kertoa kuinka hänestä välitän...
  Surusi on varmasti valtava...16v serkkuni poistui oman käden kautta kuukausi sitten. Koskee niin paljon...tätini kipua en voi kuin kuvitella. KIITOS vielä paljon!

  VastaaPoista
 7. En ole minäkään päässyt kommentoimaan. Olisin kiitellyt sinua aivan upeasta ruokatarjoilusta jonka olit järjestänyt ja ennen kaikkea jaksanut tehdä. Itsekin masentuneena tiedän kuinka paljon sellainen vaatii voimia. Itse saan Sinulta voimia kun luen kirjoituksiasi ja ihailen kättesi tuotoksia ja kauniita kuvia.
  Voimia ja siunausta Sinulle.

  VastaaPoista
 8. Aurinkoista kevätpäivää!

  VastaaPoista
 9. Sirkka: Kiitos kun jaksoit tulla vastavierailulle! =) Voisinpa tarjota sinulle muutakin kuin tätä epäsiistiä kotia ja pölyisiä hyllyjä... ;-)
  Ihana olet Sinäkin, -kotisi kaunis ja rauhallinen tunnelma antaa mielelleni pienen "tauon" tässä elämäni kaaoksessa... Tulen taas... Halaus!

  Anrinko: Lämpimästi kiitän Sinua kommentistasi. Kävinkin jo vastavierailulla. Paljon voimia toivon teille kaikille!

  Anonyymi: Suuri ja lämmin kiitos! Onpa mukava kuulla, että voin antaa jollekkin toiselle voimia näillä sepustuksillani sekä kuvillani! <3
  Luja, lämmin halaus Sinulle!

  Piri: KIITOS! Tietäisitpä kuinka paljon tuo jättämäsi kommentti lämmitti mieltäni... <3
  Aurinkoa toivotan minäkin -jokaiseen päivääsi! =)

  VastaaPoista
 10. tännekin jätän viestin ,vaikka laitoin juuri sinulle sp:n:)
  viis villakoirista, nehän kyllä löytyy huomennakin ja ylihuomenna!
  luja , voimia antava halaus taas sinulle ja kiitos silmänilosta jonka ruususi tuovat:)
  t. päivi

  VastaaPoista
 11. Katsotaan toimiiko tämä minulla. :)

  VastaaPoista
 12. Päivi: KIITOS! Toivottavasti posti on kulkenut... ;-)

  Tiina: Näytti kommentointisi onnistuneen tähän, -katsotaan miten käy jatkossa...

  VastaaPoista
 13. Kun ei huvita siivota, niin ajatellaan, että pölytuppurat ovat enkeleiden tohveleita - ei sitten häiritse niin kovin - yhdessä enkelikirjassa oli tuo sanonta. Minusta se on hauska. Jep. Aurinko tuo esille myös sen pölyn ja sormenjäljet, mutta siitä viis - on se ihana että paistaa.
  Minäkään en ole päässyt joihinkin blogeihin kommentoimaan ja itseltänikin hävisi kaikki postaukset yhtenä päivänä, tuli kuitenkin takaisin. Onneksi. Mukavaa päivää sinulle toivoo Lennu.

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥