sunnuntai 1. elokuuta 2010

Omia tekeleitäni Huutonetissä...

Normaalisti olisin tähän aikaan jo vällyjen välissä ja odottelisin nukkumattia (usein on jo vieraillutkin tähän aikaan...)
Mutta olen aamupäivästä asti laittanut näitä Huutonet ompeluksiani. Ensin viimeistelin ompelut mitä oli kesken, sen jälkeen silitys, kuvaus, kuvien läpikäyminen ja kuvankäsittely. Sitten kaikkien laittaminen Huutonettiin, -on tässä kyllä melkoinen homma...
Mutta köyhän on pakko yrittää! Kuntoutustuella kun ei paljon "hurrata"!!!Nyt siis vain pikainen mainos postaus . Käykäähän kurkkaamassa TÄÄLLÄ löytyisikö jotakin kivaa itselle tai lahjaksi. Koitan edelleenkin pitää lähtöhinnat sekä korotukset melko alhaisina (ainakin omasta mielestäni, kun vertaan joihinkin muihin). Ja olen saanut niin paljon ihanaa positiivista palautetta että se antaa intoa uusiin ompeluihin.

Palaan paremmalla ajalla muihin kuulumisiin. Nyt silmiä kirveltää väsymys ja pitkä koneella olo.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa täytyykin mennä katsomaan huutikseen, mitä kivaa olet taas laittanut myyntiin:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania tekstiilejä olet ommellut.
  Niin kauniita.
  Kivaa alkanutta elokuuta!

  VastaaPoista
 3. Kauniita olet taas ommellut, sama vanha kommentti minulta vaan kun on totta. ;)

  VastaaPoista
 4. Kävin täällä juuri ihan lähipäivä, jos ei eilen, mutta en jättänyt kommenttia. Ihailin noita kaikkia ihania kukka-asetelmia mitä olet tehnyt ja muita kukkia. Tuossa edellisessäkin postauksessa on tuo ruosteinen metalli ja kaunis ruusu - niin kaunis yhdistelmä!:)

  Paula

  VastaaPoista
 5. Kävin katsomassa huutiksessa ja kaikkea ihanaa siellä olikin :) Osaisinpa itsekkin olla noin kätevä käsistäni :D Hauskaa keskiviikkoa! :)

  VastaaPoista
 6. Minä kyllä sanon ja olen sanonut aikaisemminkin ja tulen vielä sanomaan,että olet maailman paras ompelija, aivan uskomattoman kauniita ovat kaikki!
  Sinulla on kauneudelle silmää, minä en osaa edes pukea sanojani, kuinka paljon tarkoitan, että nämä kaikki ovat todella kauniita...ihailen ja tiedän kuinka paljon sinulla on niissä tekemistä ja postitukset ja kaikki...olen niin onnellinen Titti ystäväni, että jaksat niihin paneutua ja siten tuot iloa toisillekin, se kyllä palkitaan aina jollain hyvällä...

  niin siitä liikkeestä vielä, että kun ajoimme autolla ohi siitä niin ikkuna näytti sisään kutsuvalta...

  Oikein paljon kiitoksia sinulle, kun poikkesit, minä siitä niin ilostuin, itse kun en ole niitä ahkerimpia kävijöitä, mutta aina kuitenkin tulen vastavierailulle.

  Lämpimin ajatuksin ja nyt vilkutan sinulle.

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥