perjantai 20. kesäkuuta 2008

Juhannus...

Taitaa olla blogistaniassa elämä hiljennyt... Kaikki viettävät juhannusta.
Myös meillä tehdään niin; Esikoisen lähimmät ystävät tulevat kohta. Esikoisen läheisin lapsuuden ystävä on töissä, mutta tämän tyttöystävä + pikkuveljensä (joka on samanikäinen kuin kuopukseni, ja jotka nyt tässä samalla saavat tutustua toisiinsa) tulevat, samoin tulee Esikoisen tyttöystävä sekä vielä yksi kaveri. Tarkoitus olisi saunoa (minä tosin en voi, sillä
olkapäässä on vielä tikit) ja grillata.
Olo on haikea, kun yksi joukosta on lopullisesti poissa... Mutta uskon hänen katselevan iloisena meitä tuolta ylhäältä... Sydämissämme hän on kuitenkin läsnä aina!

Mies on kokopäivän koonnut kasvihuonetta, -jonka neljän vuoden haaveilun jälkeen vihdoin sain... =) Raukka taitaa olla melko märkä, sillä taivaalta tulee vettä vähän väliä.
Aluksi kasvihuoneesta tulee ehkä jonkinlainen "oleskelu-tila", mutta toivon, että ensi keväänä minulla on voimia käyttää sitä alkuperäiseen tarkoitukseensa, -eli kasvattaa siellä jotakin.

Kun tiesin nuorten tulevan meille, niin innostuin hieman laittamaan juhannusta...

Saunaan laitoin pieneen sinkkiämpäriin koivunoksia ja keräsin etu- ja takapihan terasseille hiukan kukkia...

Oloni on ollut... En kyllä osaa kuvata sanoin, -minä olen mutta en "elä"...

Eipä täällä varmaan enää monikaan käy, mutta jos joku vielä sattuu "eksymään" blogiini, niin toivotan oikein mukavaa, rauhallista ja turvallista juhannusta!


24 kommenttia:

 1. Hyvää Juhannusta sinulle Titti! Kyllä minä täällä joka viikko kurkkaan kuulumiasi ja toivon, että vointisi paranee ajan myötä. Haleja!

  VastaaPoista
 2. Sinullekin toivottelen voimia! Elämä kantaa, vaikka joskus tuntuisikin, etteivät omat voimat riitä. :)

  "Eräänä yönä näin unta, että kuljin meren rannalla Herran kanssa. Taivaalla välkehti kuvia elämästäni. Huomasin, että kaikissa niissä oli jalanjälkiä hiekassa. Joskus jälkiä oli kahdet, joskus vain yhdet.

  Elämäni vaikeissa kohdissa näin aina vain yhdet jäljet, ja sanoin:´Herra, Sinä lupasit kulkea aina kanssani, kun tarvitsisin Sinua kipeimmin.´ Herra vastasi: ´Niissä kohsissa, joissa on vain yhdet jäljet, lapseni, minä kannoin sinua.´" - Ann Landers

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää juhannusta sinulle! Varmaan piristystä päivääsi tuo nuo kaikki nuoret, joista näkee, että elämä jatkuu kuitenkin, surusta huolimatta. Kyllä minä täällä käyn ja toivon, että siitä olisi edes vähän tukea.

  VastaaPoista
 4. Hyvää juhannusta!
  Minä käyn täällä säännöllisesti...edelleen olette rukouksissani.
  Voimia jokaiseen päivään ja enkeleitä!

  VastaaPoista
 5. Rukouksiin teidät sulkien <3

  VastaaPoista
 6. Tulin käymään blogissani kun nuoret hetki sitten lähtivät. Tuntuu niin tyhjältä... Ja ikävä on NIIN suuri etten voi sitä sanoin kuvailla... Mutta teidän ihanat kommenttinne (ja rakkaalta ystävältäni Mialta, saamani tekstiviesti) antoivat taas hiukan lisää voimia...
  Kaunis kiitos ja lämmin halaus Teille kaikille jotka näin juhannuksena olette jättäneet kommenttinne... <3

  VastaaPoista
 7. Rutistus myös
  keltaisentalon
  äippäläiseltä!!!<3<3<3
  Niin moni kulkee rinnallasi,rakkaasti sinua ajatuksissaan kantaa..
  Niin moni vierelläsi hymyilee,
  hipaisun läsnäolostaan antaa...
  Monet huokaukset kukittavat polkuasi,jota heikkona,hiljakseen kuljet.Monet katseet lempeät annetaan,kun elämää haurasta elät...
  Mutta,kuitenkin päivät kuluvat, hetki hetkeltä vahvistuen,
  muistot rakkaat pojasta sydämen,pikkuhiljaa tilaa antavat ilolle,elämän sykkeelle,sinulle...
  Se vie aikansa,parantuminen omansa,mutta se tapahtuu,sillä elämä sykkii sinussa,siihen sinut on luotu...ja vielä tulee aika,kun kiitos käsiisi lasketaan,hyvyys olkapäilläsi istuu,ilo poskipäitäsi paijaa...
  Vielä tulee aika!!!
  Siihen kurkottaen,siihen uskoen,siihen luottaen...
  Elämä sykkeensä saa ja muistot sitä kehystää!!!
  Päivän kerrallaan ja siihen uskoen!!!
  Kaikella on aikansa...
  Sinua lämmöllä ajatellen:
  Katinkainen

  VastaaPoista
 8. Hyvää Juhannuspäivää sinulle ja perheellesi !
  Minä käyn blogillasi aivan päivittäin ja olet ajatuksissani !
  Sydämestäni asti toivon voimia ja jaksamista sinulle !
  Voimahalein / Helena

  VastaaPoista
 9. Juhannusrutistuksia ja voimia täältä toivottelen...

  -junika-

  VastaaPoista
 10. Minä ainakin käyn kurkkaamassa blogiisi lähes joka päivä ja iloitsen jokaisesta päivityksestä, jonka jaksat tehdä.
  Vaikka ikäväsi on suunnaton ja et voi poikaasi nähdä, minä uskon, että hänen henkensä elää voimakkaasti vierelläsi.
  Toivottavasti kätesi parenee hyvin, valoa ja voimia Sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 11. Hei Titti,
  Kiitos kun tulit käymään,
  Ruusu on juhannusruusu valkoisen ruukun takana.

  Sinuna laittaisin ostamasi valkoisen
  köynnösruusun maahan.
  Itselläni on ollut valkoinen köynnösruusu Pohjantähti nimeltään,
  maassa joka menestyy hyvin.

  Lämpimin halauksin.

  VastaaPoista
 12. Hei taas,
  Vielä tuosta valkoisesta köynnösruususta, ihmettelet varmaan , miksi minulla ei sitä enää ole..
  Pohjantähti köynnösruusuni meni naapurin puolelle aidan ylitse, hänellä taasen oli sininen glematis,ja tämä meidän köynnöruusu peitti sen heidän, ainakin osittain
  Nyt kiitollisena saamme nauttia heidän kauniista glematistaan, joka tulee meidän puolelle valtoimenaan.

  VastaaPoista
 13. Olitpa hurjan kauniita kukkakuvia ottanut ja laittanut! Ihana kesäinen tunnelma ja niin nättiä.

  Jotenkin niin hienosti oli Essun Taskun Katinkainen sanonut, että meinasi itselle tulla tippa silmään. Elämässä on kumma voima. Se on jatkuvuus. Mutta suru on surtava. Ei sitä voi heittää tai jättää tai unohtaa. Se on vain tehtävä. Mutta se on rankkaa ja raskasta ja se raastaa. Ikävä on niin satuttavaa. Voin vain kuvitella, että juuri teidän juhannusvieraat ovat antaneet ilonhetkiä ja piristystä, mutta vielä paremmin uskon sen, miltä sen jälkeen jäävä tyhjyys tuntuu. Vaikka jotenkin tuntuu hölmöltä sanoa näitä, kun ei itse voi loppujen lopuksi edes kuvitella sitä tuskaa, minkä joudut käymään läpi.

  terkuin Hannis, joka taas yrittä sanoa jotain, mutta taisi kuitenkin saada vain enemmän tekstitilaa viedyksi kuin omia mietteitään sanoiksi.

  VastaaPoista
 14. Siunattua juhannusta!
  Minä ainakin käyn säännöllisesti blogiasi lukemassa. Liian harvoin tulee jätettyä viesti.

  VastaaPoista
 15. Hei!
  Kohtalosi on koskettanut minua aivan sydänjuuria myöten. Nytkin piti hiukan itkeä tirauttaa ja lähettää toivomus yläkertaan, että antaisi taivaan isä sinulle voimia jaksaa eteenpäin. Minä olen seurannut ja vieraillut blogissasi kyllä tiheään. Tutustuin blogiisi vasta, kun tämä murhe oli kohdannut sinua ja perhettäsi. Joka kerta olen itkenyt täällä ruudun äärellä. Minulla ei ole hienoja sanoja, mutta haluan suuren halauksen antaa!
  -Anu

  VastaaPoista
 16. Hei,
  terveisiä Oulusta. Tsemppiä sulle tonnikaupalla. Minä olen Pohjolan Voiman ja Valon lähettiläs - noin haluaisin ainakin ajatella olevani. Jos olet Oulussa kesällä käy katsomassa "Sulhaseni Ernest" Hupisaaren kesätetterissa. Liput saat Lippupalvelusta.

  VastaaPoista
 17. Minäkin kurkin blogiisi aina silloin tällöin. Ajatuksissani olet.. Haluan tietää edes jotain siitä, miten voit. Kauniita kuvia olet jaksanut ottaa ihanista kukista. Onneksi nuoret kokoontuivat teille juhannukseksi, mukavaa kun on elämää ympärillä. Hyvää Juhannusta ja jaksamista.

  VastaaPoista
 18. Hei Titti, käyn minäkin blogissasi säännöllisesti. Muistan miten viime juhannuksena keskellä omaa väsymystäni ja vaikeaa aikaa eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi ja todella sain siitä iloa ja valoisuutta.Kiitos, Titti.Lohdutus löytyy joskus yllättäin emmekä aina tiedä lohduttavammekaan. Toivon että muistat miten keskellä pimeyttäkin Jumala on lähelläsi, ei väsy, eikä nuku, ei väisty viereltäsi.Sinauksin, Lotta

  VastaaPoista
 19. Minäkin seuraan tiivisti blogiasi..ja mielelläni tarjoan näin virtuaalisesti sinulle paljon jaksamishaleja ja kuuntelen ajatuksiasi..
  Aurinkoista kesää ja paljon niitä vähän parempia päiviä. HALAUS!

  VastaaPoista
 20. "Eksyin" tänään ensimmäistä kertaa blogiisi. Voimia toivotan koko perheellesi!
  - Terhi

  VastaaPoista
 21. Hei vaan Titti! Myös minä käyn täällä säännöllisesti aamuisin katsomassa kuulumisesi. En usko, että meistä blogiasi seuranneista kukaan sinua hylkää. Rukoilemme puolestasi ja toivomme voimia eteenpäin. Toivon, että juhannuksenne sujui mukavasti nuorten kanssa, vaikka säät eivät meitä tänä vuonna hellineetkään. t. Sari

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥