keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Huutonet kohteita...

Jos jotakin positiivista haluaa löytää tästä että vain makoilee sohvalla kun ei kykene mihinkään, niin se on se, että tänään viimein sain laitettua Huutonettiin sellaisia kohteita, joiden kuvat on olleet koneella jo useamman kuukauden.
Pääsääntöisesti kun kauppaan noita omia tekeleitäni... Mutta koska kaikenlaista on vuosien saatossa kerääntynyt, -elämä ja mieli Esikoisen menehtymisen jälkeen lähes täysin muuttunut- niin monesta tavarasta haluaa eroon.
Niin kuvia koneella kuin tavaraa kaapeissa on vielä paljon. Kun tuo käsivarsi olisi kunnossa niin varaisin kirppispöydän. No onhan tässä syksy aikaa. 

Joitakin kuvia laitan tähän, mutta käykää kurkkaamassa HUUTONET kohteitani! (klikkaa HUUTONET)

Iittalan maljoja minulla on monen kokoista ja värejäkin muutama erilainen, nuo ovat ihania tarjoilukulhoina vaikka rapujuhlissa tai tuikkukynttilöiden alustana elokuun iltoina...

Marimekon skoolejakin löytyy eri väreinä. Joitakin varmaan säästän perinnöksi pojalleni, -vaikka tuskin kovin montaa miestä sellaiset kiinnostavat...
Joskus ennen (yli 20v sitten) piti olla kotimaista desingia, -nyt tykkään vanhoista kirppikseltä tai antiikkiliikkeestä löytyvistä astioista ja tavaroista. Näin sitä mieli muuttuu.

Me lähdemme tästä veljen perheen luo, vietämme heidän tyttären läksiäisiä kun tämä lähtee vaihto-oppilaaksi Meksikoon sekä pojan etukäteis synttäreitä.
Ihana hetki taas rakkaiden läheisten kanssa tummuvassa (ja hiukan sateisessa) heinäkuun illassa, heidän kauniissa kodissaan.

3 kommenttia:

 1. Sinulla on kaunis blogi ja siellä mielenkiintoisia kuvia:)

  VastaaPoista
 2. Äläs sano, vaikka Aaltomalja lähtis nopeastikin mukaan.
  Ostin aikoinaan kaikille lapsille suuren ja keskikoon. Ne kelpaavat, vaikka mikään muu ei kiinnosta.
  Mukavaa heinäkuun iltaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kauniita tavaroita myynnissä sinulla.

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥