tiistai 17. heinäkuuta 2012

Ostoksia...

Minä en nyt käsi paketissa pääse shoppailemaan ihan silloin kuin siltä tuntuu...
En tosin terve kätisenäkään kovin kauas pääse kun en omista ajokorttia... Mutta nyt en enää pyörällä enkä edes kävellen. Olen riippuvainen muiden kyydistä, -onneksi mies silloin tällöin lähtee kuskiksi.
Kuten nyt siis viikonloppuna tuolla  Hangon Casinon pihalla olevalle kirpparille.
Kuten mainitsin niin en ostanut sieltä kuin nämä kauniit pienikokoiset ruokailuvälinnet.

kuvat suurenevat klikkaamallaLusikat ovat eri sarjaa, mutta aivan ihanat; harvoin näkee lusikan kääntöpuolella kaiverruksia, -minusta nämä ovat niin kauniit...Haarukat ja veitset olivat käytössä siis heti lauantai-iltana kun mies laittoi meille juusto-tarjottimen...


Pienet sievät virkatut liinat ostin FB:n kautta eräältä rouvalta.
Alimman kuvan kauniit kahvikupit ovat vanha löytö kierrätyksestä.
Sitä kun joutuu viettämään päivänsä lähes kokonaan sohvalla (ainoa paikka missä saan käsivarren tuettua niin ettei särky ole kovaa) niin tulee shoppailtua netti-putiikeissa... ;)

Olen käynyt ostoksilla mm. Pikku Iidan puodissa (suosittelen lämpimästi, Tarja näkee todella vaivaa ja kaikki on aina NIIN kauniisti paketoitu) sekä Villa Wenlassa ja Paperinauhassa.
Kuvissa joitakin ostoksia näistä putiikeista.
Tarja laittaa usein pakettiin jonkin ihanan ylimääräisen lahjan, kuten tällä kertaa tuon kauniin valkoisen helmi sydämen. Kiitos taas Tarja!
Olen pitkään ollut innostunut linnun sulista sisustuksessa, -nyt on jo hankittuna jos jonkinlaista. Eläinrakkaana ihmisenä tämä innostus on hiukan ikävä ja tuottaa mielipahaakin... -mutta en halua ajatella miten ja missä nämä linnut ovat tulleet matkansa päähän... Enhän voisi pitää nahkakenkiäkään jos ryhtyisin niin pitkälle miettimään.
~ ~ ~ ~ ~ ~  ♥ ♥  ~ ~ ~ ~ ~ ~

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille teille!
Täällä vain sataa ja sataa...
Ihana poltella kynttilöitä, mutta kaipaan lämmintä ja aurinkoa, -eihän nyt vielä ole syksy!


P.S. En ole unohtanut aiemmin mainitsemaani arvontaa, -sen aika tulee kun tämä olo ja särky tästä vähän helpottavat!7 kommenttia:

 1. Suloiset aterimet...aivan ihana kuviointi!

  Nuo sulat ovat kauniita. Eihän siinä ole välttämättä tarvinnut niitä linnusta nyppiä...eihän?... putoaahan niitä itsestäänkin.

  Katsoin kerran ohjelman, jossa kerrottiin untuvatäkeistä, joissa olevat sulat nypitään elävistä linnuista...Ikeasta oli se juttu,

  VastaaPoista
 2. ...mutta kait se samanlaista on kaikilla....
  Piti jatkaa vielä, kun viesti otti ja lähti...:D

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniit on nuo aterimet <3

  VastaaPoista
 4. Kauniit on aterimet, kyllä niillä kelpaa herkutella:))
  Niin tuttua toi nettiostelu...ja viimeksi ostin itselleni strutsin sulkia valkoisina-ihanat! Kuten myös sinun sulkaset;)) Sulka hattuun ja katse etiäpäin:D

  VastaaPoista
 5. Jouduitko puhdistamaan noita aterimia? Jos jouduit, niin millö menetelmällä. Aurinkoa!

  VastaaPoista
 6. KIITOS KOMMENTEISTA YSTÄVÄT ARMAAT KIPPURAVARPAAT...♥
  PIRI; PESIN VAIN FAIRY-VEDESSÄ, EIVÄT OLLEET TUMMENTUNEET.

  VastaaPoista
 7. Mahottomasti kaikkea kaunista olet laittanut blogiisi.Toivottavasti kipu heteksi helpottaa kun ajattelet muuta. Paranemista .

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥