keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

LOMA MIETTEITÄ JA VÄHÄN JOULUAKIN...


VAROITUS, TÄSSÄ POSTAUKSESSA MAINITAAN JOULUSTA, -JOS ET HALUA VIELÄ HEINÄKUUSSA NÄHDÄ/KUULLA SANAA JOULU, NIIN IHAN LOPPUUN EI KANNATA LUKEA... ;-)

Minulla on nyt viides kesä kotona, -Esikoinen kun menehtyi keväällä -08 niin siitä asti.
Sitä ennen monia pitkiä poissaoloja masennuksesta johtuen.
Niin että sitä "oikeaa" lomaa, -kesä-sellaista- ei minulla ole aikoihin ollut. Joku saattaa ajatella, että lomaahan tämä minulla on kun olen osa-aikaisella sairaseläkkeellä, -vai millä nimikkeellä tätä nyt sitten kutsutaankin- MUTTA kun syy on oman lapsen kuolema/masennus niin kyllä tästä on loma kaukana...

kuva lainattu netistä
 
Olemme miehen kanssa molemmat kotona viihtyviä ihmisiä, -mies vielä enemmän kuin minä. Kotona on hyvä olla, täällä on kissa ja näin kesäisin puutarha ja kasvihuone jotka vaativat kastelua ja huolehtimista! Tokihan äiti tai joku muu läheisistä auttaa, mutta se vain on jotenkin niin "noloa" sitä pyytää.
Minä pelkään lentämistä (kuten myös laivassa) joten se rajoittaa matkustamista ja loman viettoa.
Kotimaan matkailu riittää, -lyhyet reissut ettei tarvitse olla kauaa kotoa pois. Toki en kiellä etteikö voisi olla oikeinkin mukavaa vaihtaa maisemaa, -kotona olo voisi sen jälkeen tuntua vielä mukavammalta. Jos olisi tuhottomasti ylimääräistä tuohta niin ehkä sitä matkustelisikin.

Viime talvena suunnittelimme tälle kesälle Pariisiin pidennettyä viikonloppu lomaa siskoni ja hänen kolmen tyttärensä kanssa. Tytöt matkustelevat paljon ja Pariisissa tainneet käydä useammankin kerran. Sen jouduin unohtamaan kun sattui nämä kaatumiset.

kuva lainattu netistä


Itseasiassa tämän käsivamman takia mikä tahansa loma olisi äärimmäisen hankalaa. Edelleenkään en tällä mihinkään kykene.
Miehellä alkaa loma ensiviikolla ja lähdemme Hankoon 1-2 viikoksi. Sieltä pääsee tunnissa kotiin -ja täytyykin välillä tulla kun minulla on käsivarren tiimoilta röngteniä, lääkäriä ja fysiotrarapeuttia...
Hanko-kollaasi vuodelta -09.

Nyt minulla on mahdollisuus ja ilo tehdä nojatuoli-matkoja Meksikoon kun veljeni tytär lähti sinne vuodeksi vaihto-oppilaaksi ja pitää sieltä blogia.


Ja sitten siihen jo alussa varoitettuun asiaan, -eli jouluun.
Päivitin jo JOULUBLOGIANI. <<klikkaa
Siellä mainintaa uudesta joulukirjasta joka ilmestyy syksyllä. 
Tekijöinä blogi-ystäväni Tiina Mustikkamäki sekä Katja Tirlittan.4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että joku muukin miettii jo joulua, en ole ainut. Terv Vuokko

  VastaaPoista
 2. Titti - se Pariisin matka on varmasti sitten tuonnempana :)

  VastaaPoista
 3. Toivon, että kesäilmat tästä kohentuvat ja voit viettää miehesi kanssa virksitävän loman!

  Käynpä vilkaisemassa joulublogiasikin.

  VastaaPoista
 4. Hanko on upea paikka ja sopii hyvin lomailuun:)

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥