lauantai 20. heinäkuuta 2013

Mökkilomaa part two...


Kauniit kiitokset kaikille ihanista kommenteista edellisessä postauksessa. ♥
Vesihiisi ja Rockabilli Repe saivat suosiota! 
Tosiaan tuo vesihiisi oli sellainen jonka huomasin vasta kun olin siirtänyt kuvat koneelle ja kävin niitä läpi. ;)

Täällä siis nautitaan mökkielämästä edelleen!
Hih, ja shoppailemaankin pääsin yhtenä päivänä...  Mies siis tekee täällä samalla vähän hommia (nytkin on aamusta alkaen multionella kaivanut tuolla pihalla).
Yhtenä päivänä hänen piti lähteä rautakauppaan ja minä tietenkin lähdin mukaan!
Ja löysin kotiin keittiöön uuden talouspaperitelineen, -ja katsokaas miten kivat kalossit! :)
Taustalla näkyvät JDL Magazinet ovat kesälukemistani.




Niitä muurinpohjalettujakin paistoin ulkona; elämäni ensimmäistä kertaa! Parin ensimmäisen letun jälkeen alkoi vesisade, mutten luovuttanut! Kuin sitkeä sissi seisoin vesisateessa ja tuntui että lettutaikinan määrä kasvoi loppua kohden! ;)
Mökkeily on meille niin harvinaista herkkua ettei siinä vesisateet kauheasti haittaa. :)





Ja sadehan saa kaunista aikaan:



Eilen kävimme kotona, -tiesin että liljat ja ruusut kukkivat juuri joten pitihän ne saada ikuistettua.








Taivaspojan haudalla kävin tietysti myös. 
En juurikaan täällä laita kuvia haudasta tai kerro surusta ja ikävästäni...
Se on ja tulee aina olemaan osa minua ja sen kanssa vain on opeteltava elämään... Eikä sitä koskaan kukaan muu kuin saman kokenut voi ymmärtää...

Mutta ihan vain siksi, että jos näyttää että kaikki on hyvin ja kaunista niin tämä on kuitenkin se toinen puoli elämästäni...




Toivotan kaikille leppoisaa lauantaita.
Menen laiturille istuskelemaan (vaikkei täällä nyt mikään helle olekkaan...) ja otan muutaman JDL-Magazinen mukaani. :)


12 kommenttia:

  1. Voi ihanuus, mökkiloma <3 Kyllä niin ihania kukkia on sun pihallas, tosi kauniita.
    Niin kaunis hautapaikka sinun Tavaspojallasi, ihan alko kyyneelet virtaamaan vuolaasti, taidan olla tosi herkällätuulla kun viikolla tierautin kyyneleet kun luin eijankin blogia.
    Itse olen saanut pitää tähän asti poikani, mutta voin kuvitella että sinulla se tunne on pakahduttava välillä, sillä olen se joka joskus joutuu viemään niitä suru-uutisia perheisiin, valitettavasti ja jo se on ollut välillä liian raskasta.
    Kaikesta huolimatta oikeen ihanaa mökkilomaa, nauttikaa elämästä, suvesta ja kaikesta <3

    VastaaPoista
  2. Mökkeily tosiaan on ihanaa ja tiedän senkin kun minäkin olen 24/7 kotona aina, niin tunne on ihana kun pääsee ihan muualle tuulettumaan.
    kiitos kun kerrot taivaspojastasi...minun siskonpoika menehtyi liikenneonnettomuudessa 20vuotiaana..ja käyn silloin tllöin hänen haudallaan..ikävä tulee aina välillä..sekä ne muistot hänestä saa hymynkin huulille..ja välillä kyyneleet..sen jälkeen noin vuosi, niin menehtyi siskoni rintasyöpään, se oli tulehdus peräinen syöpä laatu ja todella ärhäkkä...tein tuolloin töitä..kun hän sairasteli ja töiden jälkeen useasti ajoin autolla vielä mäntsälään häntä katsomaan..samalla hoidin perhettä ja kotia..silloin omat voimat tyrehtyi tyystin..ja kun siskoni hautajaiset olivat ohi niin olin istunut ulkona keinussa 4-5tuntia tajuamatta kuinka ja kauan siinä olin ollut..mutta suuntana oli kuitenkin jatkaa elämää eteenpäin..tosin ero tuli lasten isän kanssa..ja muutakin ikävää...mutta jälleen oli noustava suosta...ja nyt on kaikki siltä osin ok..
    onneksi löysin oman kodin harrastuksen tuunaukset ja käsityöt, ihanat sisustuslehdet, blogit joiden parissa viihdyn, tosin bloggaukseni on pienellä tauolla ja välillä käyn täällä kurkkimassa mutta kunhan saan taas uutta virtaa niin päivittelen taas blogiani..tiuhempaan tahtiin..
    Ihania hetkiä sinulle mökkeilyn parissa...ja kauniita kuvia olet jälleen laittanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele!♥ Ikäviä menetyksiä sinullakin... On vain kuitenkin opeteltava elämään näiden kanssa! Hienoa että olet löytänyt rakkaita harrastuksia, -ne auttavat meitä jaksamaan. Toivottavasti saat pian uutta virtaa blogin päivityksiin!

      Poista
  3. Upeita, kauniin herkkiä kuvia. Ihania nuo ruusu- ja liljakuvat.
    Tuo sateenkaari herkisti minutkin, poikasi muisto koskettaa. Luonnosta ammenna voimia itsellesi.
    Kauniita hetkiä sinulle toivottelen ja voi hyvin.
    -Ritva-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos taas Ritva♥ -kauniit sanasi saavat aina niin hyvän mielen!

      Poista
  4. Kauniita kuvia! Olen samaa mieltä, ettei mökillä haittaa niin sadekaan. Ja Sinulle jos jollekin meistä varmasti jokainen suo nuo ihanat hetket, joilla suru ehkä hetkeksi välillä helpottaa. Mukavaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia on sinulla niin taidokkaasti kuvattu. Poikasi muisto on aina mielessä . Voimia eteenpäin.

    VastaaPoista
  6. Todella kauniita kuvia ja Taivaspojan hautapaikka todella kaunis. Sitä oikein pysähtyy miettimään tätä elämän rajallisuutta tuollaisien kuvien äärellä...ei oikein ole edes sanoja....
    Kaunista alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥