torstai 18. syyskuuta 2008

Antiikkia ja ei antiikkia...

Tänään(kin) on synkkä ja tumma päivä! Tylsää!
Oikein mikään ei huvita.
Siispä on ollut hyvä kierrellä vähän kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä, -joita meidän kaupungissamme ei nyt niin montaa ole...
Eilen kävimme äidin kanssa kirppareilla. Tätä vanhaa vanerista matkalaukkua olin monena kertana ihastellut, ja nyt se lähti mukaani.Tässä kuvassa näkyvät vanhat patjaraita kankaat sain Siskoltani! Vaaka on aiempi kirpputori löytö, mutta tuo sen päällä näkyvä jäätelökauha on eilisiä ostoksia.Tässä vielä samainen kauha sekä antiikkiliikkeestä ostamani ihanat hedelmäveitset.
Kuva ei kyllä paras mahdollinen...
Tänään mies käytti minua antiikkiliikkeissä. Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt eteiskäytävään pientä pöytää tai lipastoa. Mieleistäni en ole löytänyt, ja koska pakko (???) oli jotakin vihdoin siihen saada, niin päädyin antiikkiliikkeessä tällaiseen uusvanhaan tuotantoon. Ei siis antiikkia vaan uusi. Olkoon nyt siinä, kunnes "se oikea" löytyy...Tämä kaunis madonna tuikkulyhty oli mukava löytö yhdestä antiikkiliikkeestä.
14 kommenttia:

 1. Kauniita ostoksia taas kerran. :)
  Itselläkin uusia ostoksia mutta flunssa hidastaa kuvausvimmaa..kaikki kuvaamatta!

  VastaaPoista
 2. Tuo vanerilaukku on kaunis. Yksinkertainen ja käytännöllinen. Mitäpäs sen muuta tarvitsisikaan olla......

  VastaaPoista
 3. Punaisssa tuvassa: Kiitos kovasti!
  Pikaista paranemista toivotan Sinulle!

  Jaana: Kiitos!Olen samaa mieltä, -vanerilaukku on kaunis juuri siinä yksinkertaisuudessaan.
  Harkitsin sen maalaamista valkoiseksi , mutta ainakin toisaiseksi äitini sai minut muuttamaan mieleni. Ihailen sitä nyt jonkinaikaa alkuperäisessä lookissaan. Sen sisälle on hyvä varastoida jotakin tavaraa.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä olet taas löytänyt kauniita esineitä...hedelmäveitsien varret jäi ainakin mieleeni..

  Voimia sinulle

  VastaaPoista
 5. Sinussa asuu ilmiömäinen sisustaja.

  VastaaPoista
 6. Hei Titti, minulla oli niin kiire ja hoppu tänne, heti tulin kun kiitos pistäydyit...kuule minä olin tänään viemässä sinne kirppikselle tavaroitani, en ehtinyt edes hyllyyn laittaa kun kauppa alkoi käymään. He sanoivat ihania tavroita annan lahjaksi:) pyysin tosi vähän 1-2 euroa, mutta siellä oli hauskaa, tuntui ihan kuin olisi saanut ystäviä kaikki tuntuivat niin ihanilta, se oli sellainen itsepalvelukirppis, jonne piti ne tavarat jättää. Kyllä siellä ajatukset menevät ihan muualle on se niin erilainen paikka vipinää ja vilsettä kerrassaan.
  Anteeksi, kun minä aloitin heti kirjoittamaan, mut oli pakko kun näin vain , että sinäkin olit kirppiksellä, en edes ehtinyt katsomaan mitä olit ostannut,joten nyt jatkan vasta katselua.
  Sinä olet Titti ihana ja olet mielessäni.Halaus.

  VastaaPoista
 7. Hei, tulin uudestaan nyt olen kuvasi katsonut, tuo Madonna-patsas kynttilöineen on hyvin kaunis...
  tuosta pöydästä sanoisin se on aivan ihastuttava, mielestäni ei kaiken tarvitse olla vanhaa, ettei asuisi museossa:) no vähän leikkimieltä, tiedän että ymmärrät mitä tarkoitan. En itse edes ajattelisi onko se vanha vai uusi, näen siinä sen kauneuden ainoastaan.
  Hei, oletko muuten tänään ostannut Kotivinkin, minä ostin.
  Rauhaisaa iltaa.

  VastaaPoista
 8. Sarppa: Kiitos Sari ystäväiseni!
  Minäkin ihastuin juuri nimenomaan näihin veitsien kauniisiin varsiin.
  Lämmin rutistus Sinulle!

  Piri: Lämpimästi kiitän Sinua... *punastuu* <3

  Sirkka: Ystävä armas, KIITOS! Voin hyvin kuvitella, että sinun tavarasi kirppiksellä menevät kaupaksi heti!!
  Pääsisinpä minäkin tutkimaan sinun kirppispöydällesi... ;-)
  Kotivinkki vielä ostamatta, -mutta heti huomenissa se on saatava. Riitta kun jo kertoikin blogissaan mitä ihanaa se pitää sisällään...
  Hyvää yötä ja kauniita unia Sinulle!

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva tuo matkalaukku. Eipä täälläpäin ole sellaisia kirppareilla näkynyt. Älä maalaa sitä, ei kaiken tarvitse olla valkoista. Katsele ainakin vähän aikaa tuollaisena. Kuinka kauniita esim. valkoiset tekstiilit ovat sen kanssa. Minäkin olen, Päivin innoittamana,ottanut esille vanhoja puisia lankarullia. Jospa keksisin niistä jotain kivaa. Mukava katsella kauniita kuviasi jos vaikka saisin ideoita.

  VastaaPoista
 10. Elina: Kiitos kovasti kommentistasi!
  Toistaiseksi ainakin laukkuni pysyy tuollaisena. ;-)

  Hallatar: Iso kiitos Sinulle! =)

  Marja Kristiina: Kiitos! Sydänlämpöisiä ajatuksia ja voimia lähetän Sinulle! <3

  VastaaPoista
 11. Ihastuttavia ostoksia taasen. Teen aina niin huippulöytöjä ja sinun innoittamana olen itsekin käynyt ahkerasti kirppareille viime aikoina. Joitakin tosi kivoja löytöjä olen Unelmaan tehnytkin :)

  Kirpakkaa syysviikonloppua!

  VastaaPoista
 12. Merja: Kiitos käynnistä ja kommentista!
  Unelmanne on NIIN täydellinen, ettei siellä kirppis-tavaroilla taida paljon tilaa olla...
  Mutta mehän tiedämme sen, kuinka ihania monet kirppis löydöt voivatkaan olla, vaikkei niille heti paikkaa löytyisikään...
  Luja rutistus Ystäväiseni!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥