lauantai 16. elokuuta 2008

Kuvia taas...

En ole elämäni aikana montaa kertaa käynyt paikkakuntamme Kierrätyskeskuksessa, -sillä minusta se on epäsiisti... Tässä yhtenä päivänä kuitenkin poikkesimme. Löysin äidilleni todella siistin Upon mankelin ja itselleni tämän ihastuttavan vanhan työkalupakin.
Tässä kuvausrekvisiittana on laventelia, mutta tarkoitus olisi myöhemmin syksyllä laittaa tähän kanervia.Kesäloma matkallamme, Parikkalassa löysin tällaisen ihanan liikkeen, jossa kukkia ja aivan ihanaa sisustustavaraa. Sinne oli tarkoitus poiketa vielä uudelleen ennen kotiin lähtöä, -mutta minä kun en hyvin paikkoja siellä tunne, -huomasin liian myöhään, että olimme ajaneet Parikkalan risteyksen ohi...
Jotakin pientä sieltä kuitenkin aiemmin olin ehtinyt ostaa.
"Angel´s welcome" kyltti, Madame Stoltzin rautalankakori sekä samaisen Madamen pari pientä sinkkikulhoa.
Saippuapaketit ovat omatekemiä, nuo pienet ristit ovat myös ko. liikkeestä.Näitä sydämiä olin tehnyt aiemmin pikkuhiljaa ja mökillä siis täytin ja ompelin valmiiksi.


Tämän alimmassa kuvassa näkyvän rautalanka-sipulin olen ostanut lähistöllämme olevasta askarteluliikkeestä ja se on Rautaharakoiden käsialaa.
5 kommenttia:

 1. Sulokkaita kuvia suloisista esineistä - sinulla on silmää kauniille asioille:) Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. hei ja kiitos viestistäsi...
  olisin kiinnostunut noista valmiista tekemistäsi sydämmistä ja niistä pussukoista.
  t.päivi
  meili osoite on: peku-91@hotmail.com
  laitatko vaikka hintoja tms. vastaan sitten kun saan osoitteesi!
  haliterkuin päivi

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kaunista katseltavaa...
  Tuohon sopii mainiosti kanervat,
  Sydämet ovat olen hiljaa...
  sekä tuo sipuli.
  Kiitos kauniista kuvistasi ja aurinko paistakoon sinne lämpöä tuoden.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että olet palannut. Olin itse lomalla viime viikon ja koneemme on virusten vallassa, joten luin matkakertomuksesi nyt yhdellä kertaa. Kuulostaa hyvältä, että appesi oli mukava, myös minulla oli mahtava appi, joka kuoli viime kesänä. Kaipaan häntä usein. Olet selvästi saanut voimia lomalta, mutta älä pelästy niitä "takapakkipäiviä", niitä tulee varmasti vielä. Aikaa on kulunut niin vähän. Voimia syksyn pimeneviin iltoihin.

  VastaaPoista
 5. Olen nyt vasta löytänyt blogisi ja lukenut koskettavaa tarinaa... Voimia ja valoisia ajatuksia!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥