torstai 14. elokuuta 2008

Paluu arkeen...

Eilis iltana kotiuduimme lomalta.
Lämmin kiitos teille kaikille ihanista toivotuksista yms.
Siskoni kerran puhelimessa luki minulle jättämiänne kommentteja. Kyynel silmin liikuttuneena kuuntelin ihania ja kannustavia sanojanne. KIITOS!

Tuo viikko muissa maisemissa teki hyvää; eihän se tietenkään surua ja ikävää poistanut (usein siellä itkin ikävöiden Rakasta Poikaani...) mutta hetken tauko uusissa maisemissa, pois tästä kaikesta -jossa muistot ovat läsnä joka hetki, antoi aavistuksen voimia.

Toivotaan, että voimia riittää joksikin aikaa...

Tässä muutamia tunnelma kuvia.

Tämän alimmassa kuvassa olevan nallen mies osti minulle menomatkallamme, ja se piti tietenkin laittaa mökissä omaksi sisustus-lisäksi...
Mökki on siis mieheni siskojen, joten en laita siitä kuvia. Varmasti luvan olisin saanut jos olisin kysynyt, mutta riittäköön nyt nämä.

Yritän pikkuhiljaa palailla arkeen ja päästä kiinni ompeluihin ja askarteluihin. Mökillä minulla oli mukana pino valmiiksi ommeltuja sisustussydämiä joita siellä täytin ja tein valmiiksi. Niistä kuvaa myöhemmin.
Mukava olla taas kotona ja täällä teidän kanssanne ;-)

8 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Kiva, jos lomasta oli sinulle hyötyä!

  VastaaPoista
 2. mukavaa kun takaisin olet tullut!
  voimahalit taasen sinulle sinne lähetän!
  ehkäpä ompelu onkin hyvää terapiaa ja vie ajatukset muualle?
  jaksaisitko niitä pussukoita tehtailla?
  haliterkuin päivi

  VastaaPoista
 3. Kiva kun palasit ja ihanaa että kävit vähänän reissussa.
  Tuo nalle on aivan ihana!!!

  Halit

  VastaaPoista
 4. Mukava lukea että reissu oli onnistunut, ikäväähän ei poista mikään...mutta maiseman vaihto tekee terää välillä itse kullekkin..

  Suloinen nalle...

  VastaaPoista
 5. Moikka!!
  Hyvä kun pystyt jatkamaan blogin pitämistä, kaikki "rutiinit" vievät elämässä eteenpäin. Luulin vain taannoin blogissasi vierailleena että varmaan et näyttäydy paljon.
  Toivottavasti olet saanut tai tulet saamaan siinä vaiheessa kun tärkeältä tuntuu, toisia samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Sellainen pystyy olemaan apuna semmosella tavalla, mihin ammattiauttaja taas ei ikinä kykene.
  Ja pojastasi haluaisin sanoa, että vaikka sinusta, teistä ja meistä tuntuu että hänen elämä päättyi liian aikaisin, tai jäi kesken, niin ei ole. Luojamme vain tietää jo idusta lähtien meidän jokaisen elinpäivän tarkalleen. Ja poikasi elämänkin. Mikään ei jäänyt kesken. Hänen elämänsä oli täydellisen valmis juuri tämän pituisena. Tänne maan päälle hänet oli luotu elämään juuri tämänpituinen ja hälle sopiva elämä.
  Minä itse uskon myös niin, että Taivaaseen päässyt ei enää kaipaakaan tänne takaisin, hänen osansa on hyvä.

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa takaisin...
  Pitkästä aikaa ehdin blogiisi kirjoittamaan. Mielessä olet kyllä ollut..
  Voimia sulle ja kauniita syysiltoja. *kram*

  VastaaPoista
 7. Hei Titti, kiva kun palasit takaisin, tervetuloa! Ja kiva myös kuulla, että vaihtelu teki hyvää.

  Täällä jo jouluompelukset käynnissä, kerrankin olen ajoissa :)

  Perjantaihalauksin Merja

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka mukavaa lukea että loma on sinua piristänyt. Itkien luin järkyttävästä tapahtumasta ja suurimmasta surusta minkä olet joutunut kohtaamaan. Toivon lämmöllä kaikkea hyvää ja paljon voimia sinulle ja perheellesi!

  Helena

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥